Etablera dig på Innovatum

140 företag inom i olika branscher har valt att förlägga sina verksamheter till Innovatum. Här finns en företagaranda och kreativ atmosfär som gör att företagen trivs och fler vill etablera sig här. Det centrumnära läget, fria parkeringar, vackra och ändamålsenliga lokaler är andra anledningar till att många väljer Innovatum. Konferensmöjligheter, evenemangsarena, träningsanläggning, restaurang och bageri på området tillför det lilla extra.

 

Området Innovatum i Trollhättan är en av Sveriges främsta mötesplatser och ett ledande utvecklingscentrum för tillväxt, forskning och upplevelser. Själva grundfilosofin med Innovatumområdet är att skapa arenor där människor från skilda verksamheter och med olika perspektiv kan arbeta och verka tillsammans. Här kommer framtidens produkter att uppfinnas, morgondagens tjänster att utvecklas och en ny generations fantasier att uppstå.

Är du intresserad av att etablera dig. Kontakta Trollhättans Tomt AB som äger fastigheterna på området. Här kan du hitta kontaktuppgifter.

 

Utöver lokalerna på området Innovatum finns ett nätverk för dig som driver företag inom rörlig bild, media, design, foto, dataspel, musikproduktion, marknadskommunikation, webbutveckling eller i gränslandet däremellan? Det kallas All Creators Together.
För det är det handlar om. Är du intresserad av det kan du läsa mer om det här.